Qynnect Coaching

Ons aanbod

Oriëntatie gesprek

Het nemen van verantwoordelijkheid voor je eigen leven kan best een grote stap zijn. Je hebt het vertrouwen nodig dat jij dat kunt.
Graag willen, in verbinding met jouw, samen bekijken hoe we dat gaan doen.
Wat is echt belangrijk voor je, wat wil je werkelijk en hoe zet je wezenlijke stappen. Stappen die verantwoord zijn en vertrouwt voelen.

Tijdens her oriënterend gesprek gaan we samen ontdekken welke richting we op kunnen. Vaak zijn inzichten al voldoende om weer verder te kunnen. Meestal helpen kleine oefeningen je weer op weg.

We laten je kennis maken met ons proces: In 9 stappen naar eigenaarschap over je eigen leven

En, als het goed voelt en jij er klaar voor bent zetten we een volgende en misschien wel grotere stap

Persoonlijke Groeidag

Ben jij degene die uitstekend weet wat je wil en ben je daar vol focus mee bezig, maar vergeet “de rest” om heen mee te nemen?
Of kijk jij vol bewondering naar al die mensen die hun doel en passie hebben gevonden, er vol voor gaan! Hoe zij hun fantastische even leiden?
Misschien ben jij wel zo begaan met anderen dat je druk bent om het iedereen naar de zin maken, maar …… je vergeet jezelf.
Hoe zou het zijn om in te zien hoe je de verantwoordelijkheid voor je eigen leven in eigen hand kan nemen, hoe je vol vertrouwen in jezelf en in anderen jouw doel inzicht krijgt en hoe je de verbinding met jouw omgeving dat in stand kan houden.
Tijdens deze Persoonlijke Groei Dag maak je kennis met ons en onze werkwijze en onze 9 stappen naar eigenaarschap.

Je krijgt handvatten en oefeningen aangereikt om de eerst (kleinst mogelijke) volgende stappen te zetten.

Qynnect Groei Proces

Het QynnectGroeiProces is een traject van drie maanden waarin wordt gewerkt aan de thema’s ik, plan en omgeving.

We werken er in masterclasses naar toe dat jij de verantwoording kan nemen voor jouw eigen leven. Dat je vol vertrouwen jouw plan en missie kun uitvoeren. En dat je dat kunt doen in verbinding met alle mensen (en dieren) om je heen.

Elk thema wordt in twee dagen behandeld waarna er voldoende tijd is om het op je eigen wijze uit te werken, eigen te maken en te door leven. Indien gewenst is er ruimte voor 1:1 coachsessies zodat  aan alle voorwaarden voor een geslaagd proces kan worden voldaan.

Er wordt gewerkt in een groep van 4 tot 6 deelnemers zodat jij volledige aandacht krijgt en er een veilige omgeving is om te werken.

Tijdens dit traject zet je de transformatie in naar wat voor jouw echt, werkelijk en wezenlijk van belang is. Kort om; Jouw Beste Leven Ooit