Over jou

Bij Qynnect draait het om jou!

Jij, jouw leven en jouw persoonlijke groei, staan bij ons centraal. Of dat nu voor jou persoonlijk is of voor jou als professional in je werk.

Wij willen je graag helpen om nog verder te komen in het leven.

Jou helpen met al onze kennis en kunde op het gebied van honden, mensen, trainen en coachen.

We nemen we je mee in de ideale reis, zodat je een proces gaat kennen, begrijpen en toepassen wat leidt tot een leven vanuit vertrouwen in jezelf en in anderen. Jij neemt de verantwoordelijkheid en doet dat altijd in verbinding met alles en iedereen in jouw omgeving

Op welk vlak kunnen we jou helpen?

Qwispelcoach

Wil jij (weer) gaan kwispelen als honden-professional?
Genieten van de mensen en hun honden die bij jou komen?

Wil jij de verantwoording nemen om vanuit meerdere perspectieven te kijken naar honden en mensen? Wil jij een blijvende impact hebben op hun onderlinge verbinding?
Durf je er op te vertrouwen dat mensen en honden altijd gaan kwispelen bij jou?

Meld je dan aan voor het Qwispelcoach snuffelprogramma!
Of maak een afspraak voor een vrijblijvend intake gesprek.

De Groeier

Iedere dag weer overkomt je van alles en nog wat. Je hebt niet het idee of gevoel dat jij zelf kunt sturen. Je bent als een hondje die zijn eigen staart najaagt.

Je kunt er voor kiezen om verantwoording te nemen voor jouw eigen leven! Door er op te vertrouwen dat jij alles kunt wat je maar wil, zolang je dat doet in verbinding met alle mensen en dieren om je heen (en….. in verbinding met jezelf)

Stop met het najagen van je staart, neem actie!
Maak een afspraak voor een intake gesprek en we gaan samen bepalen wat voor jou het beste proces is om verder te komen. Jij wordt de leider van jouw eigen roedel!

De Roedelleider

Je bent prima opgeleid voor jouw functie in het bedrijfsleven of publieke sector. En, gefeliciteerd, je bent teamleider geworden!

Hoe krijg je het voor elkaar om (al) jouw teamleden te laten doen wat nodig is om het gewenste resultaat te bereiken? En ook nog zo dat alle leden van jouw roedel kwispelt hun werk doen!

Alleen als jij, vanuit vertrouwen in jezelf en jouw teamleden, de verantwoording neemt om het hele team te verbinden dan wordt jij de roedelleider.

Als je dit proces begrijpt en beheerst wordt je zelfs de Beste Roedelleider Ooit!

Zet nu de eerste kleinst mogelijke stap en maak een afspraak voor een intake gesprek. Samen gaan we kijken hoe we van jou en jouw roedel Het Beste Team Ooit kunnen maken

Ben je nieuwsgierig geworden en benieuwd hoe wij jou kunnen helpen
om het verschil te gaan maken?