Conflict beheersing

Leer elkaar eens anders kennen

Stel je voor dat je jouw team eens op een heel andere manier zou willen leren kennen. Natuurlijk hebben jullie de BBQ, het voetbaltoernooi en survival al eens gehad. En steeds weer worden jullie (voor)oordelen bevestigd omdat de situatie eigenlijk elke keer hetzelfde is.

Meer van het zelfde?

Wanneer je nu weer een evenement organiseert waarbij je als groep gezellig met elkaar iets doet zal je dezelfde ervaringen opdoen als wat je al eerder hebt gezien.
Kunnen en durven jullie eens in een echte spiegel te kijken? Wil je een evenement mee maken waarin alle maskers afgaan?

Coachen met Honden

In de workshop “Coachen met Honden” is er geen ruimte meer voor verstoppertje. Tijdens de oefeningen wordt er gewerkt met echte honden die reageren op jullie gedrag. Deze honden hebben geen verborgen agenda en geen behoefte aan sociaal gewenst gedrag. Zij geven terug wat jullie geven.
De oefeningen beginnen eenvoudig zodat je kennis kunt maken met de honden en onze manier van werken.

Onze werkwijze is doortastend en to the point. Wij houden niets achter en benoemen wat we zien. We prikkelen en stoken maar altijd met een gezonde dosis humor.

Onze honden geven een goudeerlijke feedback en je mag vrij spelen en experimenteren met alle vraagstukken die er zijn op het gebied van (persoonlijk) leiderschap.

Wij zoeken altijd naar dat wat verbindt, en laten je kennis maken met wie jullie echt, werkelijk en wezenlijk diep van binnen zijn.

 Wij zijn er in alles erop gericht om het procesmatig aan te pakken.

Als je ergens een proces (lees stappenplan) van kan maken ben je steeds instaat om een stapje terug te doen als je van je pad afwijkt en zo weer terug te keren naar wat je écht aan het doen bent en wat belangrijk voor je is.

Blijkt het gevolgde proces succesvol te zijn (Plan Do Check Act) dan kun je dit proces blijven herhalen ook in een andere context.

Bij elke nieuwe oefening wordt het steeds wat moeilijker en uitdagender. Hierdoor gaan jullie van elkaar zien hoe jullie reageren bij veranderende omstandigheden.
Hoever we komen hangt helemaal van jullie af.

Vragen over deze training?

Neem vrijblijvend contact op

Wat ga je zien als je in actie komt?

Na afloop van deze workshop hebben jullie inzicht in je eigen patronen en heb je kennis gemaakt met de patronen van je teamleden.

Op een heldere en leuke manier heb je duidelijk gekregen hoe jullie reageren, wat jullie sterke punten zijn en waar de valkuilen liggen.
Ook heb je ervaren wat het resultaat van een (kleine) verandering in jouw gedrag is en welke effecten dat op anderen heeft.
Wellicht heb je aanknopingspunten gevonden om voor jezelf eens een nieuw pad of een andere richting te onderzoeken.

In actie!

Als je deze unieke ervaring wil opdoen moet je beschikken over een terrein van minimaal 400 m2. Een groep bestaat uit minimaal 4 en maximaal 12 personen.

Heb je dat voor elkaar? Vul dan het aanmeld formulier in en we plannen de sessie in!

Ben je er klaar voor en wil je aan de slag?

Vul dan het reactieformulier in en we plannen op korte termijn een strategie gesprek in.