Persoonlijke Groeidag

Hoe sta jij in het leven?

Herken je dit? Je kijkt vol bewondering naar al die mensen die, ogenschijnlijk, hun leven op orde hebben. Zij weten wat ze willen en gaan dat bereiken ook.
Of ben jij juist degene die heel goed weet wat ie wil en dat gaat bereiken ook, maar gaandeweg de mensen om je heen verliest?

Misschien schep jij er wel heel veel genoegen in om altijd te zorgen voor het welzijn van anderen en cijfer je jezelf weg

Is dit wat je wil?

Als dit is wat je wil, prima! Gefeliciteerd, je heb het blijkbaar voor elkaar.
Maar…….

Het is super ongemakkelijk om vast te stellen dat anderen een enorm goed leven hebben en dat het jou maar niet lukt. Je scrollt nog eens een keer door Facebook of ziet weer iemand een geweldig initiatief uitwerken. En je hoort jezelf denken, wat ben ik een ……..

Dodelijk ongelukkig en eenzaam kun je zijn als je, zonder de mensen om je heen mee te nemen, blind gaat voor jouw ambitie. Nog nooit is een mens gelukkig geworden door alleen op de top te staan. Het trouwens nog nooit iemand gelukt om alleen de top te bereiken!

Vermoeiend is het, dat weet jij. Altijd maar zorgen voor het welzijn van anderen! Wanneer is het nu eens jouw beurt? Zien ze je wel, of, zien ze wel wat jij allemaal doet?

Durf eens iets anders te kiezen

Als dit niet is wat je wil, dan is het volgens ons best simpel: doe iets anders!

En, ineens kiezen voor een andere aanpak, die recht doet aan wie jij wil zijn, en die rekening houdt met anderen maar er wel voor zorgt dat je jouw plan in de wereld kunt zetten, is best een grote stap.

Groei ligt altijd buiten je comfort zone wordt er wel gezegd, maar hoe ver moet je die comfortabele zone verlaten? En wat als er geen weg terug is?

Gelukkig hoeft het niet meteen allemaal zó spannend. Je kunt beginnen met de eerstvolgende kleinst mogelijke stap. Want, besef wel, elke stap is er één.

Groeidag

Om zo een kleine stap te kunnen en durven zetten is een Qynnect Groeidag ontwikkeld. Op deze dag gaan we kijken hoe en waar jij in het leven staat. Met kleine en veilige oefeningen krijg je een kraakhelder zicht op jouw situatie nu.
Samen onderzoeken we wat er belangrijk voor je is en hoe jij dat zou kunnen realiseren. We gaan in een indrukwekkende oefening een realistisch toekomstbeeld maken.

In de middag gaan we onderzoeken wat of wie je nog nodig hebt om dat voor elkaar te krijgen. En we eindigen de dag met een prachtige energieboost zodat je met een goed gevoel de eerste stappen kunt gaan zetten.
Gedurende de dag doen we mooie oefeningen die jou inzicht geven en handvatten om ook echt wat te gaan doen. Als het nuttig en nodig is kunnen we gebruik maken van onze coachhonden zodat je een eerlijke en bruikbare feedback krijgt. Ook ben je dan in de gelegenheid om te experimenteren met jou nieuw verkregen inzichten.

Kort om; het wordt een rijke en waardevolle dag

Kom is actie en zet de eerste stap

Elke reis begint bij de eerste stap. Dus zet die stap en vul het aanmeldformulier in. Heb je toch nog wat twijfels maar voel en weet je wel dat er iets moet gebeuren dan is een oriëntatiegesprek altijd mogelijk.

Wij nemen dan contact met jou op zodat we af kunnen stemmen hoe samen verder.

Data en locatie:
De data en locaties staan vermeld in de agenda

Vragen over deze training?

Neem vrijblijvend contact op

Ben je er klaar voor en wil je aan de slag?

Vul dan het reactieformulier in en we plannen op korte termijn een strategie gesprek in.