Referenties

Naar aanleiding van het traject
‘Beste teamleider Ooit’

Met heel veel plezier heb ik het cursusprogramma van Qynnect gevolgd.
Frank en Geerd leggen duidelijk en met passie de modules uit. Dit cursusprogramma draagt bij tot je persoonlijke en zakelijke ontwikkeling.

Miranda van der Heijden; Hand in Poot

Naar aanleiding van een
1:1 coachsessie

I do believe the dark has great purpose in our life, it’s when we get lost in that darkness that it no longer serves us.

There have been moments in the past few weeks I’ve been lost and I reached out to my “lighthouses”… friends who lift me up, my peer coach Frank van Nimwegen, my amazing wifey @laboucher1 , and of course my spiritual connection.

I recognize that being a lighthouse for others is an essential part of who I am. Deciding to keep turning my focus to the beauty, light, and potential of life supports me and I believe it’s the greatest way I can serve others. Allowing myself to get lost in the sadness and fatalistic view points of the media does no service to myself or others.

I decide where my focus goes, and I decide to be a lighthouse instead of a black hole.

Andrew Carruthers, The Journeyist

Naar aanleiding van een coachsessie:

Tijdens zijn opleiding ben ik een keer Frank zijn ‘’klant’’ geweest. Tijdens het gesprek kwam er iets naar voren, dat niet bij zijn opdracht hoorde, maar Frank zou Frank niet zijn, als hij daar niet toch even op ging coachen. Zo ontdekte ik waarom ik loslaten zo moeilijk vond en kon ik iets wat me op dat moment vasthield, laten gaan. Dat was al heel fijn.

Maar dat het zo zou doorwerken, had ik niet verwacht. Steeds makkelijker kan ik de keuze maken om iets los te laten, weg te doen enz. Nu kan ik hier nog eens extra mee oefenen en het moet gezegd: hoe meer je het doet, hoe makkelijker het wordt.

En het inspireert; thuis zijn we er nu ook volop mee aan de slag. Wat geeft dat een ruimte! Ik kan het iedereen aanraden.
Ben je nog niet zover? Frank helpt je met alle liefde, wijsheid en inzicht verder.

Anneke Schellingerhout: Jyoti

Naar aanleiding van een QynnectGroeiProces:

Ik ben Qynnect erg dankbaar voor de mooie inzichten die ik gekregen heb door het groeiproces, ik wilde weten wat ik wilde en wat mijn reden van bestaan is.

Ik ben mijn dromen door Qynnect gaan ontdekken, schetsen, plannen en gaan realiseren, ik wilde consistent een winstgevende trader/inveesterder worden en daarnaast die kennis gaan delen.
Nu heb ik een eigen crypto opleiding genaamd Capital Wise. Ook wilde ik graag nog zoveel mogelijk plaatjes draaien, en ik heb nu 2 contracten getekend bij twee discotheken. Veel meer hoefde ik niet te doen om mijn droom leven te leven.

Bryan de Rooij: Capital Wise

Naar aanleiding van een QynnectGroeiProces:

Door dit traject ben ik erachter gekomen dat wanneer je een keuze maakt en daarbij luistert naar wat je zelf wilt, je ook makkelijker achter je eigen keuzes kan blijven staan en je je er ook daadwerkelijk beter door voelt.

Ik heb geleerd om de tijd te nemen om echt naar mezelf te luisteren. Wat wil ik en hoe kan ik dat bereiken. En vooral wie heb ik daarbij nodig.

Ik weet nu dat er daarnaast ook nog eens meer energie over blijft om leuke dingen te gaan doen.

Ik heb in de afgelopen maanden grote stappen gezet en ik pluk daar dagelijks de vruchten van.

Ik wil jullie bedanken voor de begeleiding de afgelopen maanden.
Jullie hebben er toch voor gezorgd dat ik mijn eigen pad bleef bewandelen. Jullie luisterden naar mijn verhaal, maar prikte wel door de smoesjes heen. Jullie lieten me luisteren naar wat ik zelf daadwerkelijk wilde, zonder dat jullie mij een bepaalde kant op wilde duwen. Jullie gaven me ideeën en voorbeelden zonder dat jullie met een daadwerkelijke oplossing kwamen. En dat allemaal zodat ik kon leren om eindelijk eens voor mezelf te kiezen.

Sandra van Bree

Naar aanleiding van een Qwispelcoach opleiding:

Ik heb vorig jaar de Qwispelcoach opleiding gevolgd bij Qynnect. Dit was een hele bijzondere ervaring, en het heeft me veel gebracht. Ik werk als kynologisch instructeur en heb daarnaast een achtergrond in Bos- en Natuurbescherming. Binnen deze studie heb ik me gefocust op mens-dier interacties en relaties. Onze omgang en relatie met andere dieren, en vooral honden, is heel belangrijk voor mij. Hoe communiceren we? Hoe stellen we grenzen en respecteren we die van een ander? En misschien nog veel belangrijker: hoe hebben we plezier samen?

Deze vragen zitten in de kern van de Qwispelcoach opleiding. Het komt neer op het helpen van mensen om de band met hun hond te versterken op basis van wederzijds vertrouwen, begrip en respect. Leren over het gedrag van honden en over trucjes en handigheden bij het trainen kan op veel plekken. De Qwispelcoach opleiding neemt dit ook mee, maar gaat verder dan dat en biedt handvatten die nergens anders op die manier te vinden zijn. Het leert je te kijken naar de kern van een probleem: hoe kun je een klant nou écht verder helpen? Mij heeft het geleerd verder te durven kijken, vragen en voelen. Als kynologisch instructeur zie ik nu veel beter de persoon achter de klant. Ik durf de diepte in te gaan wanneer ik een hulpvraag krijg, omdat ik door de Qwispelcoach opleiding het zelfvertrouwen en de handvatten heb gekregen om dit te doen.

De Qwispelcoach opleiding prikkelt je en daagt je uit het beste uit jezelf te halen. Reflecteren over wie jij zelf bent (als qwispelcoach) is daar onderdeel van. Binnen de groep draagt iedereen op zijn of haar eigen manier iets bij aan de ervaring en het leerproces. Dat je echt gezien wordt als persoon vond ik heel bijzonder, en mede daardoor keek ik elke keer opnieuw uit naar de bijeenkomsten.

Door de unieke invalshoek en de focus op jouw persoonlijke aanpak, geeft de Qwispelcoach opleiding je een kans om je te onderscheiden als kynologisch professional. Ik ben Geerd en Frank dankbaar voor de ervaring, en ik gun iedereen de mogelijkheid om via hun eigen ervaring van de opleiding een nieuw perspectief te krijgen op zichzelf en hun werk. Mocht je de mogelijkheid aanpakken om de ervaring aan te gaan, wens ik je heel veel plezier!

Linne van der Meulen

Naar aanleiding van het Qynnect Groei Proces en individuele coachomg

Ik heb enige tijd geleden de cursus persoonlijke groei gedaan bij Geerd en Frank. Daar toen echt ontzettend veel geleerd over mijzelf en wat ik nu echt graag wil doen. Dit ben ik ook gaan doen. Op mijn eigen tempo in kleine stapjes. En daar al heel trots op.

Nu zat ik echter nog met 1 uitdaging. Hier heb ik de hulp van Frank ingeschakeld. Ook hier al trots op, omdat ik dit voorheen nooit gedaan zou hebben. Hulp vragen voor zoiets. De afspraak gemaakt en ben naar hem toe gegaan.

Met mijn vraag zijn we toen heel gericht aan het werk gegaan en daar kwamen verrassende dingen naar voren. Het bleek toch anders in elkaar te zitten dan dat ik in mijn hoofd bedacht had. Ik heb daar toen een ademhalingstechniek aangereikt gekregen die direct effect had.

Ik ben echt zo ontzettend dankbaar dat hij mij met deze techniek heeft laten kennis maken. En stom toevallig de week erop ook gebruik van gemaakt. Waar ik vroeger volledig in de stress zou zijn geraakt ging ik nu gelijk aan de gang met mijn mindset en ademhaling. Ik wachtte even met antwoorden en zorgde eerst dat ik niet in de stress schoot. En ik kan zeggen dat is mij gelukt. Ik oefen elke dag hiermee. En wat ik al zei, ik ben echt zo trots op mezelf en zo dankbaar dat ik deze techniek heb mogen leren. Weer een stap verder gekomen met mijn persoonlijke groei.

Schroom niet als je ergens mee zit om hulp te vragen aan Geerd of Frank. Dit ben je jezelf echt waard. 

Claudia Brouwers
Dongen

Naar aanleiding van een coachsessie met honden voor studenten

Ik denk wel dat ik namens alle studenten spreek.
We hebben al meerdere sessies coachen met honden gehad. Maar bij deze sessie heeft écht iedereen nieuwe inzichten of handreikingen gehad om verder te kunnen. Iedereen heeft iets waardevols gekregen als bijdrage aan hun meesterstuk.

Student.

Naar aanleiding van een coachsessie met honden voor teams van leerkrachten

Fijn is de uitgebreide voorbespreking. Hierdoor kan de context worden meegegeven.
De duidings- en verhelderingsvragen die door Geerd in de intake werden gesteld, zorgen voor een duidelijke hulpvraag.
Vanuit deze input geven zij op ongedwongen wijze (met heerlijke nuchtere humor) sturing aan de groepsactiviteit.
De kennis vanuit theorie en praktijk van zowel Frank als Geerd maken dat zij op de goede momenten patronen zichtbaar bespreekbaar maken.

Met vriendelijke groeten,

Karin Keijzer
Directeur Basisschool De Klapwiek
Salto

Naar aanleiding van het Qynnect Groei Proces

Samen met mijn hond Amy heb ik 2 losse workshops gedaan bij Frank en Geerd.
Daar ben ik met mijn neus op de feiten gedrukt. 

Daarna heeft het nog even geduurd en ben ik toch aan het Groeiproces begonnen.
Door de lat heel hoog te leggen waren er veel teleurstellingen en ging ik nog meer en beter mijn best doen en verwachtte dat ook van een ander.
Ik heb geleerd dat mijn kernwaarden heel belangrijk zijn en dat mijn gedrag door mijn omgeving werd bepaald. Nu bepaal ik mijn gedrag naar mijn omgeving toe.  Dat geeft veel meer rust.

Door de ademhalingsoefeningen van Frank kom ik meer tot rust.
Geerd en Frank hebben een mooi begin gemaakt van mijn pad en nu ga ik zelf verder.
Ga ik een keer de mist in dan ga ik zeker de hulp van Geerd en Frank vragen.

Bedankt voor alle inzichten die jullie in alle rust gaven. Ik heb veel geleerd.

Groeten, Wilma de Raaff
Dongen

Kies voor jezelf

Laat je inspireren om voor jezelf te kiezen en meld je aan voor het online Introductieprogramma: ‘Gewoon, Goed!’
of één van onze andere trainingen & workshops.