Qynnect Groeiproces

Herken je dit?

Je hebt het gevoel dat je de thema’s van jouw eigen klanten te goed herkent,

of

Je weet best wat je allemaal niet wilt maar hebt écht geen idee wat dan wél. Je wordt geleefd en hebt het gevoel dat je in rondjes rent, dat je voortdurend je eigen staart najaagt. Zou het dan niet mooi zijn om op een proces te kunnen vertrouwen dat leidt tot een plezieriger, succesvoller en vooral betekenisvoller leven? Nou, ik heb een verrassing voor je. Dat proces is er en heeft al vele mensen vooruit geholpen, het Qynnect Groeiproces.

Wil je zo door blijven gaan?

Je hebt het gevoel stil te staan in je leven? Je weet best wat je allemaal niet wilt maar hebt écht geen idee wat dan wél. Je wordt geleefd en hebt het gevoel dat je in rondjes rent, dat je voortdurend je eigen staart najaagt. Zou het dan niet mooi zijn om op een proces te kunnen vertrouwen dat leidt tot een plezieriger, succesvoller en vooral betekenisvoller leven? Nou, ik heb een verrassing voor je. Dat proces is er en heeft al vele mensen vooruit geholpen, het Qynnect Groeiproces.

Of kies je voor jezelf?

De kwaliteit van jouw leven wordt bepaald door de keuzes die jij maakt. En jij kunt er voor kiezen om de verantwoording te nemen voor jouw leven en dát leven te gaan leiden waar jij van droomt. Een leven met plezier, resultaten en voldoening. Het enigste dat je hoeft te doen is te gaan vertrouwen op een proces, het Qynnect Groeiproces.

Een proces bestaat uit 3 x  2 dagen; een combinatie van training en coaching. Een proces dat bestaat uit 3 thema’s met daarin theoretische achtergronden en praktische oefeningen. Het eerste thema IK, draait helemaal om jou, wie je werkelijk bent en wat voor jou écht belangrijk is. Het tweede thema is PLAN en daarin gaan we aan de slag om jouw persoonlijke droom om te zetten naar een (of meerdere) concrete doel(en) en bijbehorend stappenplan. En het derde thema Impact staat in het teken van jezelf in de wereld zetten en omgaan met alles wat je mogelijk af kan houden van dat wat jij echt wilt. En dat is jouw eigen leven leiden, jouw beste zelf ooit worden.

Tijdens het hele proces wordt je begeleidt door Frank en Geerd, twee ervaren coaches en trainers. En ze maken kunnen gebruik van hun roedel honden als assistent coaches. We zetten dus alles in om jou optimaal te ondersteunen tijdens het Qynnect Groeiproces.

Jouw beste leven ooit

Heb je voldoende lef en het durf jij het aan om met ons op pad te gaan en het Qynnect Groeiproces te volgen? En durf jij op ons (en onze honden) te vertrouwen en er op te vertrouwen dat wij alles zullen doen om jou te begeleiden op deze fantastische reis? Dan ga je je gegarandeerd dat leven leiden wat jij wilt leven. Dan ga jij jouw beste leven ooit leven, dan wordt jij jouw beste zelf ooit. En je mag helemaal zelf bepalen hoe er dat uit komt te zien.

Kies voor jezelf en zet de eerste stap

Elke reis begint bij de eerste stap. Ook de reis naar jouw beste leven ooit. Dus zet die stap en vul het contactformulier in door onderstaande knop aan te klikken.

Wij nemen dan contact met jou op zodat we af kunnen stemmen hoe samen verder.

Of toch liever 1 op 1?

De trajecten worden doorlopen in groepjes van 4 tot 6 deelnemers op een locatie in Noord-Brabant of Limburg. Spreekt het Groeiproces je aan maar wil je dit toch liever 1 op 1 doorlopen, dan kan dat natuurlijk ook. De keuze is afhankelijk van waar jij je prettig bij voelt en is volledig aan jou. Klik dan op onderstaande knop en meld ja aan. Wij nemen dan contact met je op om het vervolg samen af ste stemmen.

Ben je er klaar voor en wil je aan de slag?

Vul dan het reactieformulier in en we plannen op korte termijn een strategie gesprek in.