Qwispelcoach

Wellicht herken je het volgende:

Je werkt graag met honden en hebt van je hobby je werk gemaakt. Je bent als professional in de kynologie actief, als kynologisch instructeur, als uitlaatservice of op welke andere manier dan ook. En je moet regelmatig klanten doorverwijzen omdat je klant behoefte heeft aan wat meer ondersteuning, bijvoorbeeld naar een gedragstherapeut voor honden.

Wil je zo door blijven gaan?

Je kunt natuurlijk zo door blijven gaan want het werkt zo, en je wilt je klanten die extra service helemaal niet bieden. Het volgen van een opleiding om zelf gedragstherapeut te worden, dat zie je helemaal niet zitten. Het is te duur en neemt te veel tijd in beslag. En trouwens, maar een deel van wat je daar leert kun je toepassen in jouw praktijk. Kortom, je ziet het helemaal niet zitten om je verder te ontwikkelen. Dan kun je er inderdaad voor kiezen om alles bij het oude te laten.

Of kies je voor persoonlijke en zakelijke groei?

En wil je jouw theoretische kennis en praktische vaardigheden verder uitbreiden? Waardoor jij zelf in staat bent om jouw klanten die extra ondersteuning te bieden waar ze behoefte aan hebben. En waardoor je niet meer hoeft door te verwijzen. Sterker nog, dat je ook hieruit een extra bron van inkomsten kunt genereren, mocht je dat willen.

Volg dan de Qynnect Qwispelcoach opleiding. Een opleiding die ontworpen is om kynologisch professionals de kennis en de vaardigheden te geven om hun klanten beter en meer te kunnen bieden. Het uitgangspunt is dat de professional in staat is om de relatie tussen mens en hond te creëren, te verbeteren of te herstellen waar nodig. In deze opleiding combineren we kennis over het gedrag van honden en mensen, het coachen van mensen (met hun honden).  We hebben de beste en effectiefste elementen uit diverse opleidingen gecombineerd tot deze unieke en bijzondere opleiding.

Voor Kynologisch Instructeurs is deze opleiding geaccrediteerd met 30 punten in de categorie A

Wordt jij de volgende Qwispelcoach?

Wordt de beste in jouw vakgebied en verbreed en verdiep je kennis en praktische vaardigheden. En biedt daarmee je klanten dat wat ze nodig hebben. De gedreven professional die hen ook écht verder helpt.

Ben jij oprecht geïnteresseerd en wil je meer weten over deze bijzondere en unieke opleiding? Meldt je dan aan via onderstaande knop en dan sturen we je uitgebreidere informatie over de Qynnect Qwispelcoach opleiding.

Ben je al Kynologisch Instructeur? Dan is deze opleiding geaccrediteerd met 30 punten in de categorie A

Ben je er klaar voor en wil je aan de slag?

Vul dan het reactieformulier in en we plannen op korte termijn een strategie gesprek in.