Oosterse Gelaatkunde

Oosterse Gelaatkunde

Welkom bij ons, waar de eeuwenoude wijsheid van Oosterse Gelaatkunde tot leven komt!
Stap binnen in een wereld van diepgaande zelfontdekking en begrip, waar het lezen van gezichten een kunst is die geworteld is in eeuwenoude Oosterse tradities. Ontdek de mysterieuze en krachtige inzichten die Oosterse Gelaatkunde te bieden heeft, en laat ons u begeleiden op een reis naar persoonlijke groei en welzijn.

Wat is Oosterse Gelaatkunde?

Oosterse Gelaatkunde, ook wel bekend als Siang Mien, is een eeuwenoude Chinese kunst van het lezen van gezichten. Het gaat verder dan fysieke kenmerken en interpreteert subtiele signalen, zoals lijnen, kleuren en structuren, om inzicht te krijgen in iemands gezondheid, persoonlijkheid en levenspad. Het gelooft in de nauwe verbinding tussen lichaam, geest en ziel.

Waarom Oosterse Gelaatkunde?

We streven ernaar de rijke tradities van Oosterse Gelaatkunde te integreren met moderne benaderingen, met als doel onze klanten te helpen hun volledige potentieel te realiseren. We geloven in het creëren van harmonie en balans in het leven door diepgaand begrip van zichzelf en anderen.

Vragen over deze training?

Neem vrijblijvend contact op

Wat kan Oosterse Gelaatkunde voor U betekenen?

Gezondheidsanalyse

Ontdek hoe gezichtskenmerken een weerspiegeling zijn van innerlijke gezondheid. Leer welke aspecten van een levensstijl het welzijn beïnvloeden en creëer zo waardevolle tips voor een gebalanceerd leven.

Persoonlijke Groei

Oosterse Gelaatkunde is een reis naar zelfontdekking. Ontvang inzichten in de persoonlijkheid, talenten en het levenspad, en gebruik deze kennis om te groeien op zowel persoonlijk als spiritueel niveau.

Energiebalans

Leer hoe de energiecirculatie in het gezicht het algehele welzijn beïnvloedt. Ontdek de praktische technieken om energie in balans te brengen en zo een harmonieuzer leven te leiden.

Oosterse gelaatkunde

Neem De volgende  Stap Naar Innerlijke Harmonie!

Als na de lezing Introductie Gelaatkunde de kennishonger nog niet is gestild en u klaar bent om de wijsheid van Oosterse Gelaatkunde te omarmen en deuren te openen naar een dieper begrip van uzelf en anderen, dan kunt u de lezingen Kennismaking en Verdieping volgen en laat de magie van Oosterse Gelaatkunde uw leven verrijken.

Stap in de wereld van Oosterse Gelaatkunde en ontdek de tijdloze inzichten die gezichten te bieden hebben. Ga mee op een reis van zelfontdekking en welzijn.

Data en locaties:

Na de lezing Introductie in Gelaatkunde plannen we, bij voldoende belangstelling:

  • Kennismaking met de Oosterse Gelaatkunde (3 avonden)
  • Verdieping Oosterse Gelaatkunde (6 avonden)

De tarieven zijn hier te vinden, de data worden in overleg met de deelnemers vastgesteld.

Ben je er klaar voor en wil je aan de slag?

Vul dan het reactieformulier in en we gaan met je op pad!