Over Qynnect

Frank van Nimwegen en Geerd de Rooij

We zijn beiden technisch opgeleid, Frank als microbioloog en Geerd als procestechnoloog. Beiden ervaren in het definiëren en continu verbeteren van processen, zowel bedrijf- als groepsprocessen.

Beiden hebben we met teams gewerkt, Frank vooral als teamlid met diverse leiders en Geerd vooral als teamleider met verschillende teams.

Beiden hebben we een passie voor honden, Frank als Agilityhandler en -instructeur op internationaal niveau en Geerd als gedragstherapeut voor honden.

Beiden hebben we een passie voor het coachen van mensen, beiden vanuit een NLP achtergrond (Neuro Linguïstisch Programmeren). Frank gespecialiseerd in mBIT (meerdere Brein Integratie Technieken) en Geerd gespecialiseerd in de bijzondere en unieke relatie tussen mens en hond.

Dus veel gemeenschappelijkheid maar zeker ook verschillend. De een is de aanjager, de (be)denker en soms wat provocatief en de ander is de afmaker, de doener en altijd behulpzaam. Leer ons kennen en ervaar wie wie is. En ervaar hoe we jou (en eventueel jouw team) vooruit kunnen helpen.

Qynnect wil de wereld mooier maken door de relatie van mensen te verbeteren; met hun hond, met zichzelf en met de wereld om hen heen.

Waarom

Jouw leven kan plezierig, succesvol en betekenis vol zijn als jij bent wie je echt, werkelijk, wezenlijk diep van binnen bent.
Jouw lessen worden impactvol en de veranderingen die je teweeg brengt zijn positief én blijvend

Hoe

De Qwispelcoach opleiding biedt je een methodiek die gegarandeerd werkt! We bieden je een werkend proces en trainen en coachen je om niet alleen de theorie te doorgronden maar juist ook de praktijk te doorleven.

Wat

De Qwispelcoach opleiding  is een twee maal drie maanden traject waarin we je trainen, coachen en ondersteunen zodat jij de beste en meest impactvolle instructeur ooit kunt worden.

Onze leermeesters

Honden zijn unieke wezens en er is geen huisdier waar we als mens zo’n hechte en unieke band mee hebben.
Wanneer de relatie stoelt op wederzijds begrip en respect floreert de samenwerking tussen mensen en hun honden.
Wanneer de relatie niet optimaal is kunnen we als mens er aan werken om dit te verbeteren en optimaliseren.
Wij willen de wereld mooier maken door de relatie van mensen te verbeteren; met hun hond, met zich zelf en met de mensen om hen heen

Ben je nieuwsgierig geworden en benieuwd hoe wij jou kunnen helpen
om het verschil te gaan maken?