Samen Doen!

Waarom doe je met je hond wat je samendoet?

Hoe zorg je ervoor dat het geweldige vooruitzicht om met jouw hond samen iets fantastisch te doen ook werkelijkheid wordt?
Het komt namelijk wel eens voor dat mensen een hond aanschaffen met een bepaald doel. Dat doel kan heel hoog zijn, wereldkampioen Agility worden, of wat eenvoudiger zijn, meer buiten in de natuur wandelen.
In beide gevallen wil je, samen met je hond, wat doen.
Heel fijn is het dan dat zowel jij als jouw hond plezier beleven aan de geplande activiteit. En wat doe je als dat (nog) niet het geval is. Wat ga je doen als jij, enthousiast op de agilitytraining verschijnt en je hond liever in de auto blijft zitten. Hoe maak je dan het spelletje leuk?
Hoe reageer jij als je weer je wandelschoenen aan trekt en jouw hond, van uit zijn warme mandje, een boodschap stuurt van “mij nie bellen”?

Samendoen kan niet alleen!

Als blijkt dat het mooie doel wat jij voor ogen had (nog) niet past bij jouw hond dan heb je een uitdaging. Hoe ga je jouw hond motiveren om wel te doen wat jij voor ogen had? Blijf je door modderen op dezelfde voet, hopend op een wonder, een bliksemschicht of een goddelijk ingreep? Als je niet gaat inzien waarom het (nog) niet samen lukt dat dreigt er een conflict of zelfs een verwijdering van elkaar. Jouw droom spat uiteen en het is de schuld van die …… hond! Dat was niet de bedoeling! Het zou fijn moeten zijn, samen.

Vragen over deze training?

Neem vrijblijvend contact op

Samendoen is samen werken.

Wanneer je samen wat wil gaan doen zal je ervoor moeten zorgen dat ieder zijn rol kent. En een belangrijke rol als “baas” is het kennen van je hond. Jij hebt een fantastische droom maar heeft jouw hond die ook? Of past de droom van de hond wellicht naadloos in jouw droom?
Misschien kun je, of moet je, jouw droom iets aanpassen om aan te sluiten bij jouw hond.
Een heldere en duidelijke onderlinge communicatie, met wederzijds respect, ligt aan de basis van Samen Doen!
De manier waarop je naar jouw hond kijkt en hij naar jou, hoe je samen communiceert en elkaar steeds beter leert kennen maakt dat je daadwerkelijk mooie dingen kunt gaan Samen Doen.
Het leidt tot een gelukkig, respectvol en betekenisvol leven samen.

Samen werken, hoe dan?

In onze lezing: Samen Doen! Geven we je alle inzichten die je nodig hebt om dit te realiseren. Hoe jij jouw droom kunt delen met je hond, of hoe jullie samen een droomleven kunnen creëren.
Na afloop van de lezing heb je daar voldoende inzicht in. Waarschijnlijk sta je dan te popelen omdat in de praktijk te brengen.

En dat kan!

Tijdens de workshop Samen Doen! Ga je zien, doen en ervaren wat het is om echt, werkelijk samen iets te doen. Iets doen waar jullie allebei blij van worden.

Data en locaties:

De Lezing Samen Doen!
1 juni 2022De Kwispelboerderij,
Ittervoorterweg 91
6005 NP Swartbroek
Max. aantal deelnemers: 20
Kosten: Op aanvraag

De workshops Samen Doen:
Van 09:30 tot 12: 30
Landgoed Bosch en Duin
Schoorstraat 50
5071 RC Udenhout
Max. aantal deelnemers: 6
Kosten: Op aanvraag

De workshops Samen Doen:
van 13:30 tot 16: 30
Landgoed Bosch en Duin
Schoorstraat 50
5071 RC Udenhout
Max. aantal deelnemers: 6
Kosten: Op aanvraag

Ben je er klaar voor en wil je aan de slag?

Vul dan het reactieformulier in en we gaan met je op pad!