Qynnect 2 Business

Ons aanbod

Workshop: Coachen met Honden

In de workshop “Coachen met Honden” is er geen ruimte meer voor verstoppertje. Tijdens de oefeningen wordt er gewerkt met echte honden die reageren op jullie gedrag. Deze honden hebben geen verborgen agenda en geen behoefte aan sociaal gewenst gedrag. Zij geven terug wat jullie geven.
De oefeningen beginnen eenvoudig zodat je kennis kunt maken met de honden en onze manier van werken.

Onze honden geven een goudeerlijke feedback en je mag vrij spelen en experimenteren met alle vraagstukken die er zijn op het gebied van (persoonlijk) leiderschap.

Wij zoeken altijd naar dat wat verbindt, en laten je kennis maken met wie jullie echt, werkelijk en wezenlijk diep van binnen zijn.

Bij elke nieuwe oefening wordt het steeds wat moeilijker en uitdagender. Hierdoor gaan jullie van elkaar zien hoe jullie reageren bij veranderende omstandigheden.
Hoever we komen hangt helemaal van jullie af.

Versterk je team

In versterk je team gaan we twee dagen met het hele team aan de slag. Jullie krijgen leuke, inspirerende en inzichtgevend de opdrachten om die als team uit te voeren.

Daarnaast geven we achtergronden en context over de pijlers waarop teamwerk is gebaseerd. Hierbij komen onderwerpen aanbod zoals:

  • waar staan jullie als team voor.
  • wat is écht belangrijk?
  • hoe regel je jouw staat van zijn onder stress?
  • maak gebruik van ervaringen uit het verleden
  • welke verhaaltjes vertellen jullie jezelf?

Het worden twee intense en intensieve dagen waarin je je soms oncomfortabel zult voelen. We doen dit altijd vanuit de veiligheid binnen ons team. Je kunt en mag jezelf zijn en sta open voor de veranderingen die zich voordoen.

Deze twee dagen hebben bewezen échte veranderingen in gang te zetten.

Beste Teamleider Ooit

Ons programma richt zich voornamelijk op de jonge honden die binnen het bedrijfsleven, onderwijs en de publieke sector die leiding (gaan) geven.

Deze groep professionals komt doorgaans van hun opleiding met een gedegen vakinhoudelijk kennis maar hebben onvoldoende kennis en ervaring in het leiding geven. Juist dit trainen en coachen  geeft snel impactvolle ervaringen die zich goed laten vertalen naar de praktijk.

In ons programma staan 3 pijlers centraal:

  • De teamleider
  • Het Teamdoel (congruent met het doel van de werkgever en in lijn met het plan van de teamleider)
  • De omgeving (zijn team en de andere collega’s)

Onze werkwijze is doortastend en to the point. Wij houden niets achter en benoemen wat we zien. We prikkelen en stoken maar altijd met een gezonde dosis humor.

Daar waar nodig en nuttig maken we graag gebruik van onze coachhhonden. Zij geven een goudeerlijke feedback en je mag, als klant, vrij spelen en experimenteren met alle vraagstukken die er zijn op het gebied van (persoonlijk) leiderschap.

Beste Team ooit

Nadat je, als teamleider, het traject Beste Teamleider Ooit hebt doorlopen is het nú de tijd om samen met jouw team aan de slag te gaan.

De 9 stappen in het proces naar Beste Teamleider Ooit heb je doorlopen en ervaren.
Ook jouw team mag nu deze 9 stappen doorlopen en samen groeien jullie door.
Aan het eind van dit proces zijn jullie onstopbaar! Jullie kennen elkaars sterke en minder sterke kanten. Weten van elkaar waar jullie naar toe willen hoe jullie dit gaan realiseren.

Omdat we dit in een proces hebben verankert lukt het jullie keer op keer, met welke opdracht dan ook, deze werkwijze te reproduceren.

Jullie zijn nu echt Het Beste Team ooit!

Graag bepalen we samen met jullie de strategie om tot dit resultaat te komen