De Qwispelcoach

Ons aanbod

Snuffelsessie

We kunnen ons heel goed voorstellen dat je, wanneer je als instructeur een of meerdere malen per week voor een groep staat, je soms afvraagt of er nog meer kennis en kunde beschikbaar is voor je.

Hoe zou het voor je zijn als je niet alleen de honden maar ook hun baasjes vooruit zou kunnen helpen?

Wat zou het voor je betekenen als je ook bij de meest uitdagende combinaties in jouw lessen positieve en blijvende veranderingen te weeg zou kunnen brengen?

In de snuffelsessies, die een dagdeel duren, maak je kennis met ons, onze methodiek en onze aanpak.
Aan de hand van echte cases maken we duidelijk wat de meerwaarde van een Qwispelcoach is naast de waarde die je al hebt als instructeur

Lezingen

Qynnect verzorgt regelmatig lezingen over een aantal onderwerpen. Deze onderwerpen hebben altijd te maken met de relatie mens – hond en geeft inzicht in onze unieke kijk op die relatie.

De lezingen worden gehouden in De Kwispelboerderij te Swartbroek.

Daarnaast kunnen de lezingen ook op jouw locatie worden georganiseerd. Jij zorgt voor de locatie en de deelnemers, wij maken er onvergetelijke avonden van.
Mensen gaan altijd naar huis met iets dat ze vanaf nu nooit meer gaan doen, laten of vergeten

Qwispelcoach

De Qwispelcoach is een gedreven hondenprofessional die werkzaam kan zijn als Kynologisch Instructeur maar ook als Honden Uitlaat Service, Hondentrimmer, Agility- of Hoopinstructeur.

De Qwispelcoach wil op een verantwoordelijke manier mensen en hun honden verder helpen door de verbinding tussen beiden te verbeteren. Vanuit het vertrouwen in eigen kunnen en vertrouwend op de vermogens van mens en hond zoeken ze naar oplossingen om van een ongewenste situatie naar een gewenste situatie te komen.

De Qwispelcoach heeft meerdere invalshoeken om naar elke situatie te kijken en maakt gebruik van zijn kennis van (honden)gedrag en coachvaardigheden.
Zo worden er positieve en blijvende veranderingen gemaakt.